Politica de confidențialitate

Dezvaluirea datelor personale:

Nu vom dezvălui, închiria, vinde sau transfera in vreun fel informatii personale fara acordul tau, cu exceptia situatiilor impuse de legislatia in vigoare, precum si a cazurilor prevazute in prezenta Politica sau in orice regulament care vi se va pune la dispozitie atunci cand vi se solicita date personale.

Securitatea datelor personale:

Desi luam masurile necesare pentru a proteja informatiile personale aflate in custodia si sub controlul nostru, este necesar sa intelegi ca nu putem garanta ca informatiile personale nu vor fi dezvaluite niciodata sau accesate intr-un mod inadecvat cu prezenta Politica. Am implementat diferite masuri in efortul de a mentine confidentialitatea tuturor datelor personale aflate in custodia si sub controlul nostru, inclusiv prin acordarea accesului la aceste informatii doar personalului si furnizorilor autorizati de servicii care au nevoie de aceste informatii in procesele descrise mai sus in prezenta Politica. Mentinem protectie administrativa, tehnica si fizica in efortul de a preveni accesul, utilizarea, modificarea sau dezvaluirea neautorizata a informatiilor personale aflate in custodia si sub controlul nostru.

Accesarea si corectarea datelor personale:

Daca doresti sa accesezi informatiile personale pe care ni le-ai pus la dispozitie sau sa corectezi anumite erori din aceste inregistrari, te rugam sa ne contactezi, conform instructiunilor din cadrul rubricii “Contact”.
Pentru a-ți proteja intimitatea, vom lua măsurile rezonabile necesare pentru a ne asigura de identitatea ta înainte de a-ți acorda accesul pentru a face corecturi.