Dispozitive pentru control acces

Kimaldi Kapri QR
cod QR și cititor RFID pentru controlul accesului

Euro 850
(TVA inclus)

Este un terminal folosit pentru controlul accesului, care citește coduri QR și coduri RFID și trimite informațiile către aplicația GMA. Acest dispozitiv se montează pe ușă, necesită o conexiune la internet și o sursă de alimentare, toate acestea la un loc oferind posibilitatea ca sala dumneavoastră de sport sa fie funcțională 24/24h. Soluțiile noastre de management al accesului vă permit să monitorizați și controlați accesul membrilor, angajaților și vizitatorilor sălii dumneavoastră.

 

Duali DQ mini
Cititor de carduri de proximitate și coduri QR*

Euro 1.100
(TVA inclus)

Este un cititor de carduri RFID și coduri de bare 1D și 2D. Împreună cu controlerul Kimaldi Online, se poate automatiza procesul de control acces la intrarea în sala de fitness sau sport. Controlerul se montează în interiorul turnichetului, iar cele două cititoare pe turnichet, pe sensul de intrare turnichet, respectiv pe sensul de ieșire turnichet. Acest dispozitiv necesită o sursă de alimentare și conexiune la internet.

* În acest preț sunt incluse 2 dispozitive de scanare + centrala Kapri Online

Contact & Suport

Contactează-ne pentru orice informații aveți nevoie

Syris RD86-Q1
Cititor de coduri QR și coduri de bare

Euro 200
(TVA inclus)

Este un cititor de coduri QR (2D) și coduri de bare (1D). Acest dispozitiv este un scaner de înaltă integrare și de înaltă performanță în ceea ce privește controlul accesului, care vine în sprijinul afacerii dumneavoastră cu tehnologia potrivită pentru fiecare nevoie. Se montează pe o tejghea la intrarea în sala de sport și se conectează la un PC.

CITITOR USB DESKTOP

Euro 100
(TVA inclus)

Este un cititor de proximitate pentru carduri UHF, ușor de utilizat și gestionat, care nu necesită instalare, doar conectare la un PC.

Open chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Buna 👋
Pot să vă ajut?